Betaling en verzending

Betaling


Betaalservice
De betalingen gaan voor Nederland met iDEAL en voor België met Bankcontact/Mister Cash met de betaalservice Sisow. Dit bedrijf is een van de grootste op het gebied van veilig online betaalverkeer.

Btw tarieven
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw met, uitzondering van boeken en tijdschriften, hiervoor geldt een btw-tarief van 6%. Voor gebruikte onderdelen hanteren we de marge regeling: 0% btw.

Verzending


Het verzendproces

Nadat u een bestelling hebt geplaatst wordt deze zo snel mogelijk door ons in behandeling genomen. Indien u een bestelling plaatst voor 15.00 uur wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen vanaf 15.00 uur worden de volgende dag verzonden. Bestellingen na vrijdag 15.00 uur worden de volgende werkdag in behandeling genomen. Afhankelijk van de richtlijnen van de vervoerder zal het pakket de volgende werkdag worden geleverd. Levering op een adres buiten Nederland kan meer tijd in beslag nemen. Indien een levering langer duurt dan 4 werkdagen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier (link). Vul dit formulier altijd volledig in en vermeld hierop ook het ordernummer. Bezorging vindt plaats van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

Verzendtarieven
Voor België en Nederland wordt een verzendtarief gehanteerd van € 6,75. Voor afwijkende afmetingen (groter dan 120cm x 60cm x 60cm) en gewicht (meer dan 10 kg) wordt contact met u opgenomen. Voor alle andere landen wordt het tarief gehanteerd van POSTNL.

Ontvangst van het pakket
Er dient iemand aanwezig te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om een alternatief bezorgadres te vermelden. De bezorger geeft het pakket niet af op een ander dan het door u opgegeven adres. Indien er op het bezorgadres niemand aanwezig is, laat de vervoerder een notitie achter met verdere instructies. Als het pakket niet binnen de gestelde termijn wordt afgehaald wordt dit geretourneerd. Voor het nogmaals versturen worden extra verzend- en orderkosten in rekening gebracht

VOORDEELBONUS

Kevermagazijn heeft voordeelbundels tot wel 25% korting.

Bundels voor pech onderweg, raamrubber set, remrevisie, vooras revisie, koppeling, uitlaat en leuke sets om de luchtgekoelde op te fleuren.

Bijvoorbeeld voor kever https://www.kevermagazijn.nl/webshop/kever/bundel-voordeel

Diverse sets voor Kever, Bussen, Karmann Ghia, Type 3 en Type 181.

Wij bereikbaar via ons telefoonnummer: 06 22605461 tussen 9.00 uur en 17.00 uur, email: info@kevermagazijn.nl of WhatsApp.