Over Kevermagazijn

In 1980 is onze passie voor Kevers ontstaan. Nadat we jarenlang activiteiten in de hobbysfeer hebben verricht werd in 1999 het Kevermagazijn geopend. Het Kevermagazijn is het juiste adres voor nieuwe en gebruikte luchtgekoelde onderdelen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding is in onze visie essentieel. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vernieuwen van interieurs. Wij leveren een advies op maat waarbij de wens van de klant voorop staat.


Er zijn diverse bekledingsmogelijkheden. Onder interieur worden deze op een rij gezet.


Het Kevermagazijn heeft een groot assortiment nieuwe en gebruikte onderdelen op voorraad.  De nieuwe onderdelen kunt u vinden in onze webshop. Tevens werken we met interessante bundelaanbiedingen, scherp geprijsde pakketten met benodigde onderdelen voor reparatie en vervanging. Voor informatie over gebruikte onderdelen kunt u ons contactformulier gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook bellen of bezoeken tijdens de openingstijden.  Tevens beschikken wij over een verzameling rare parts. Dit zijn zeldzame en bijzondere onderdelen; ze kunnen zowel gebruikt als nieuw zijn (NOS).


Het Kevermagazijn heeft in de afgelopen jaren veel interieurprojecten gerealiseerd. Onder afgeronde projecten kunt u de verschillende fasen van een aantal bekledingsprocessen volgen. Bij uitgelichte projecten is in beeld gebracht welke werkzaamheden onlangs zijn verricht. De kleurkaarten geven een overzicht van de verschillende materialen en kleuren die voor de interieurs gebruikt kunnen worden.


Geregeld brengen we een nieuwsbrief uit zodat u op de hoogte blijft van ontwikkelingen in het productaanbod.

Kevermagazijn heeft voordeelbundels tot wel 25% korting.

Bundels voor pech onderweg, raamrubber set, remrevisie, vooras revisie, koppeling, uitlaat en leuke sets om de luchtgekoelde op te fleuren. Diverse sets voor Kever, Bus, Karmann Ghia, Type 3 en Type 181. Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnummer: 06 22605461 tussen 9.00 uur en 17.00 uur, email: info@kevermagazijn.nl of WhatsApp.