Interieur “make-overs” van Kevermagazijn

 

Het Kevermagazijn is gespecialiseerd in het vervaardigen van nieuwe interieurs en de montage hiervan. Het gaat hier onder meer om hemelbekleding, tapijtset, deurpanelen, ragtop en stoelbekleding.

 

De afgelopen jaren hebben wij zo’n 200 interieur “make-overs” van uiteenlopende aard uitgevoerd bij zowel Kever, Bus, Karmann Ghia en Type 3. Een aantal van deze processen is vastgelegd onder afgeronde en uitgelichte projecten.

 

De afbeeldingen geven vanaf aanvang tot het eindresultaat weer wat een interieur “make-over” voor uw luchtgekoelde auto kan betekenen. Laat u inspireren: de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. De kleurkaarten geven een overzicht van de verschillende materialen en kleuren die voor de interieurs gebruikt kunnen worden.

 

 Voor eventuele vragen en/of advies kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Kevermagazijn heeft voordeelbundels tot wel 25% korting.

Bundels voor pech onderweg, raamrubber set, remrevisie, vooras revisie, koppeling, uitlaat en leuke sets om de luchtgekoelde op te fleuren. Diverse sets voor Kever, Bus, Karmann Ghia, Type 3 en Type 181. Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnummer: 06 22605461 tussen 9.00 uur en 17.00 uur, email: info@kevermagazijn.nl of WhatsApp.