Doorgaan naar inhoud
Klanten dienen een nieuw account aan te maken i.v.m. wijziging van de software.
Klanten dienen een nieuw account aan te maken i.v.m. wijziging van de software.

Over kevermagazijn

Over Kevermagazijn

In 1980 is onze passie voor Kevers ontstaan. Nadat we jarenlang activiteiten in de hobbysfeer hebben verricht werd in 1999 het Kevermagazijn geopend. Het Kevermagazijn is het juiste adres voor nieuwe luchtgekoelde onderdelen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding is in onze visie essentieel. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vernieuwen van interieurs. Wij leveren een advies op maat waarbij de wens van de klant voorop staat.

 

Er zijn diverse bekledingsmogelijkheden. Onder interieur worden deze op een rij gezet.

 

Het Kevermagazijn heeft een groot assortiment nieuwe onderdelen op voorraad.  De nieuwe onderdelen kunt u vinden in onze webshop. Tevens werken we met interessante  bundelaanbiedingen, scherp geprijsde pakketten met benodigde onderdelen voor reparatie en vervanging. Uiteraard kunt u ons ook bellen of bezoeken tijdens de openingstijden. 

 

Het Kevermagazijn heeft in de afgelopen jaren veel interieurprojecten gerealiseerd. Onder afgeronde projecten kunt u de verschillende fasen van een aantal bekledingsprocessen volgen. Bij uitgelichte projecten is in beeld gebracht welke werkzaamheden onlangs zijn verricht. De kleurkaarten geven een overzicht van de verschillende materialen en kleuren die voor de interieurs gebruikt kunnen worden.